روشهای درمان آنفولانزای کودکان Flu Treatment for Children در خانه یکی از مهم ترین اصولی است که لازم است والدین و پرستار کودک آن را آموخته و در مراقبت از کودک به کار گیرند.
گاهی اوقات حتی اگر واکسن زده باشید نمی توان از آنفولانزای فصلی فرار کرد .رعایت این نکات در منزل بر طبق توصیه پزشکان و متخصصان می تواند دوره ابتلا به آنفلوانزا را قابل تحمل کند.
دوره شیوع آنفلوانزا هر ساله وجود دارد اما معمولا خانواده ها تا زمانی که یکی از اعضای خانواده درگیر این بیماری نشود چندان به فکر پیشگیری آن نیستند.
این بیماری ناراحت کننده و ناخوشایند است ، بنابراین ممکن است با رعایت تکنیک های این مقاله بتوان درمان آن را در داخل منزل اسان تر نمود. به صورت کلی لازم است علایم آنفلانزا را به خوبی بشناسید و به محض مشاهده این علایم در کودک لازم است سریعا با پزشک تماس گرفته و در جهت درمان آنفولانزای کودکان اقدام نمایند.
علائم آنفولانزا در کودکان
کودکان به ویژه به آنفولانزا حساس هستند زیرا در مهد کودک و مدرسه به طور مداوم توسط دیگران احاطه می شوند. به گفته محققان علائم معمولاً چند روز پس از مواجهه با ویروس ظاهر می شوند. با این حال ، ممکن است فرد یک روز قبل از بروز علائم و پنج تا هفت روز پس از بهبود منتشر کننده ویروس باشد.
در اینجا برخی از علائم رایج آنفولانزا در کودکان بیان می شود:
تب
بدن درد
احساس ضعف
لرز
سردرد
سرفه و ناراحتی قفسه سینه
این علائم گاهی اوقات رخ می دهد:
عطسه کردن
گرفتگی بینی
گلو درد
برخلاف سرماخوردگی که علائم آن به تدریج بروز می کند ، آنفلوانزا به طور ناگهانی ظاهر می شود. اگر کودک شما از تب و لرز رنج می برد ، احتمالاً آنفلوانزا دارد. اما اگر علائم اصلی وی عطسه ، آبریزش بینی و گلودرد باشد – و اگر دمای بدن او نرمال باشد – احتمالاً سرماخوردگی گرفته است.
آنفلوانزا می تواند منجر به عوارضی مانند ذات الریه ، مشکلات سینوسی یا عفونت گوش شود. این خطر در افراد با سیستم ایمنی ضعیف ، مانند کودکان زیر 5 سال و کسانی که آلرژی ، بیماری قلبی ، دیابت و سایر بیماری های مزمن پزشکی دارند ، افزایش می یابد.
در صورت مشاهده مشکل تنفس ، تحریک پذیری و خواب آلودگی بیش از حد ، ضربان قلب سریع ، خس خس سینه ، کهیر و سایر علائم نگران کننده آنفولانزا در کودکان هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کنید تا اقدامات لازم در جهت درمان آنفولانزای کودکان انجام شود.
درمان آنفولانزای کودکان با واکسینه شدن قبل از فصل شروع شیوع
مراکز مدیریت و پیشگیری از بیماری توصیه می کند که به افراد بالای 6 ماه واکسن آنفلوانزا تزریق شود. در حالت ایده آل ، کودک باید در اوایل پاییز واکسینه شود ، اما می توانید واکسن را در تمام طول فصل شیوع آنفولانزا دریافت کند.
اثربخشی واکسن آنفولانزا هر ساله متفاوت است ، اما طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری معمولاً 40 تا 60 درصد خطر ابتلا به بیماری را کاهش می دهد. این واکسن همچنین در صورت بروز مجدد آن ، از شدت و مدت آنفولانزا می کاهد.
کودکان را با غذا و مایعات تغذیه کنید
آنفولانزا به سرعت افراد را مبتلا نموده و به سرعت گسترش می یابد ، بنابراین داشتن داروهای درمانی خانگی در این شرایط مفید است.
به عنوان مثال ، ممکن است به کودکان خود وعده های غذایی سوپ مانند و آبکی بدهید زیرا بلعیدن این نوع غذاها در حین گلودرد احساس خوبی به کودک می دهد و به حفظ آب بدن کودک کمک می کنند
همچنین نوشیدنی های دارای الکترولیت ، مانند نوشیدنی های ورزشی و پدیالیت ، یکی دیگر از محصولات اصلی است. “کمبود آب بدن همیشه در هنگام بیماری کودکان نگران کننده است.
کودکان ممکن است مایل به خوردن غذا نباشند ، اما نوشیدن آب در حین بیماری برای درمان آنفولانزای کودکان ضروری است. ” میوه ها و سبزیجات با محتوای آب زیاد (مانند هندوانه ، پرتقال ، خیار و فلفل دلمه ای) نیز به بدن کمک می کند و در صورت احساس حالت تهوع عطر و طعم ملایم آنها سبب تسکین این حالت می شود.
ایجاد یک فضای راحت برای درمان آنفولانزای کودکان
اعضای خانواده کودک بیمار لازم است کودک را از بقیه خانواده جدا نمایند . برای بچه های کوچکتر ، محلی را ترتیب دهید که بتوانید از آنها به خوبی مراقبت کنید و کودک از هر لحاظ در آن ارامش و راحتی داشته و به استراحت بپردازد. از ورود کودک به آشپرخانه جلوگیری نمایید تا از الوده شدن غذای سایر افراد خانواده جلوگیری به عمل آورید. با در نظر گرفتن یک فضای راحت گسترش بیماری را محدود می نمایید و مدیریت بیماری آسان تر می شود.
کودک را با پتو بپوشانید و برای تمیز کردن دست و صورت او از دستمال مرطوب و اسپری ضد عفونی کننده ، دستمال کاغذی (به هر یک از اعضای خانواده یک جعبه بدهید) استفاده نمایید.
برای تغذیه کودک و درمان آنفولانزای کودکان از مایعات فراوان استفاده نمایید و هرگونه اسباب بازی ، کتاب ، بازی ، کاردستی یا وسایل الکترونیکی که فرزندتان دوست دارد را در اختیار او قرار دهید .
اعضای خانواده باید از حمام جداگانه (در صورت داشتن) استفاده كنند و یك سطل آشغال مخصوص با درپوش و با یك كیسه پلاستیكی برای نگه داشتن میكروب ها در اتاق کودک وجود داشته باشد.
وقتی دمای هوا مناسب باشد ، پنجره ای را در اتاق بیمار باز کنید – یا از فن استفاده کنید – تا هوا را به گردش در آورد و هوای تازه در اتاق جریان داشته باشد.
درمان های گیاهی آنفولانزای کودکان را امتحان کنید
از یک دستگاه بخور و مرطوب کننده هوا در مجاورت کودک استفاده نمایید زیرا به بهبود سرفه و احتقان کمک میکند.
به بچه های کوچکتر می توانید با استفاده از یک سرنگ داروهای گیاهی مناسب را بخورانید . نوشیدنی های عسل و آب ولرم می توانند به طور طبیعی گلودرد را تسکین دهند
برای درمان آنفولانزای کودکان از داروهای بدون نسخه و مجاز استفاده نمایید
می توانید برای درمان آنفولانزای کودکان از استامینوفن یا ایبوپروفن به خاطر گلودرد یا تب استفاده نمایید. (ابتدا از پزشک مشورت بخواهید). از دادن آسپرین به کودک خود اجتناب کنید ، زیرا این بیماری با یک بیماری نادر اما جدی شناخته شده است که به عنوان سندرم ری در کودکان شناخته می شود.
برای درمان آنفولانزای کودکان با استفاده از داروهای ضد ویروس از پزشک مشورت بگیرید:
داروهای ضد ویروس مانند تامی فلو می تواند علائم بیماری را کاهش داده و طول مدت بیماری را کوتاه کند. این دارو باید در طی 48 ساعت از زمان شروع علائم تجویز شود ، بنابراین تشخیص زودهنگام کلیدی برای درمان بیماری است.
اگر مشکوک هستید کودک شما به آنفلوانزا مبتلا شده است ، بهتر است ابتدا با مطب یا کلینیک پزشک خود تماس گرفته و به آنها اطلاع دهید که این علایم را مشاهده نموده اید . ممکن است پزشک به صورت غیر حضوری داروهایی را برای درمان بیماری تجویز نماید اما گاهی لازم است کودک را به صورت حضوری به درمانگاه یا مطب پزشک ببرید.
معمولا در اواخر بهار پزشک ممکن است نسخه ای برای درمان آنفولانزای کودکان یک نسخه ضد ویروس را انتخاب کند . متخصصان بر این باورند به منظور پیشگیری از بیماری برای سایر اعضای خانواده که هنوز بیمار نیستند می توان از داروهای ضد ویروس استفاده کرد.
در صورت لزوم از پزشکان کمک بگیرید
اگرچه یک دوره از بیماری معمولاً ناراحت کننده و ناخوشایند است ، اما هیچ راهی برای تشخیص شدت بیماری وجود ندارد (به خصوص در بچه ها) ، بنابراین نباید نشانه های بیماری را ساده گرفت.
اگر در کودک شما علایمی مانند تنگی تنفس ، ضربان قلب سریع ، کهیر ، خس خس سینه ، خواب آلودگی بیش از حد ، تب بالا یا سایر علائم نگران کننده وجود دارد ، فوراً با پزشک متخصص اطفال تماس بگیرید.
مرکز پرستار مهر پرستار آراد با داشتن کادر مجرب و متخصص آماده اراده خدمات شبانه روزی در زمینه مراقبت و پرستاری در منزل است. کافی است که با کارشناسان این مرکز در ارتباط باشید تا در اسرع وقت نسبت به اعزام نیروهای متخصص برای ارائه خدمت به شما اقدام گردد.