1. پرستار آراد
  2. مقالات
  3. هر آنچه لازم است در مورد آنفولانزا در نوزادان بدانید
علل آنفولانزا در نوزادان

هر آنچه لازم است در مورد آنفولانزا در نوزادان بدانید

آنفولانزا در نوزادان Flu in Babies یک بیماری رایج است که نوزادان و کودکان در هر سنی را تحت تاثیر قرار می دهد. اگرچه این بیماری معمولا خیلی شدید نیست ، اما نباید آن را نادیده گرفت.

علایم آنفولانزا در نوزادان
مراقبت از کودک بیمار بسته به سن و میزان بیماری او متفاوت است. از آنجا که آنفولانزا به طور ناگهانی ظاهر می شود و می تواند چند روز طول بکشد ، اطلاع از علایم آنفولانزا به تشخیص زودهنگام علائم و نحوه برخورد با آنها کمک می کند. در این مقاله هر آنچه که لازم است در مورد آنفولانزا در نوزادان بدانید بیان شده است .

آنفولانزا چیست؟

آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که بینی ، گلو و ریه ها را درگیر می کند و می تواند نوزادان را کاملاً بیمار کند.انواع مختلفی از ویروس های آنفلوانزا وجود دارد. هر سال ، برخی از آنها شیوع بیشتری نسبت به دیگران دارند.

نوزادان در برابر آنفولانزا آسیب پذیرتر هستند و بسیار مهم است که وضعیت کودک را تا زمان بهبودی کامل زیر نظر داشته باشید.

آنفولانزا در نوزادان چقدر شایع است؟

بسیار معمول است که نوزادان و کودکان خردسال به آنفولانزا مبتلا شوند. اما این بیماری می تواند برای والدین ترسناک باشد زیرا کودک در معرض خطر بیشتری برای ایجاد عوارضی مانند ذات الریه ، عفونت باکتریایی و سپسیس هستند.

کودکان زیر پنج سال و به ویژه کودکان زیر دو سال بیشتر مستعد چنین عوارضی هستند و ممکن است مجبور شوند کودک را در بیمارستان بستری کنند .

عوارض آنفولانزا در نوزادان

علل آنفولانزا در نوزادان

ویروس های آنفولانزا منجر به بروز بیماری آنفولانزا می شوند. سه نوع اصلی وجود دارد – انواع A و B که منجر به شیوع سالانه می شوند و نوع C که می تواند منجر به موارد خفیف و تصادفی شود.

این ویروس ها از طریق سرفه و عطسه توسط افراد آلوده منتقل می شوند. نوزاد ممکن است این قطرات آلوده را از طریق بینی یا دهان تنفس کرده و طی چهار روز آینده به آنفولانزا مبتلا شود. مدارس ، مهدکودک ها ، گروه های بازی و مکان های شلوغ جایی است که آنفولانزا به سریع ترین شکل ممکن منتشر می شود .

علائم آنفولانزا در نوزادان

دو تا سه روز اول بیماری آنفولانزا بدترین زمان بروز علایم آن است. نوزاد ممکن است یک یا چند مورد از علائم و نشانه های زیر را نشان دهد:

1. علائم معمولی:

احساس تب
لرز و لرزش
تب با درجه بالا با دمای بالای 104 درجه فارنهایت
احساس خستگی شدید
سردرد و/یا درد عضلانی ، بدن درد
آبریزش یا گرفتگی بینی
گلو درد
سرفه خشک که برطرف نمی شود
استفراغ یا اسهال

تشخیص آنفولانزا در نوزادان
2. علائم جدی:

اگر کودک شما زیر 12 ماه است و علائم زیر را نشان می دهد ، بهتر است بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید:

تب 104 درجه فارنهایت یا بیشتر در نوزادان زیر سه ماه
تب بیش از 24 ساعت
سرفه ای که حتی پس از یک هفته بهبود نمی یابد
تب به طور مکرر از 104 درجه فارنهایت بالا می رود
مشکلات تنفسی
رنگ پوست کبود

آیا برای تشخیص آنفولانزای نوزاد آزمایش خاصی وجود دارد؟

ارزیابی علائم و قضاوت بالینی پزشک بهترین روش تشخیص آنفولانزا است. تعدادی آزمایش آنفولانزا در دسترس است ، اما معمولاً از آنها برای آزمایش انواع خاص تری از آنفولانزا استفاده می شود.

درمان

روش درمان کودک توسط پزشک پیشنهاد می شود و می تواند شامل داروهای آنفولانزا برای نوزادان و همچنین استراحت و هیدراتاسیون کافی باشد. اثر داروها می تواند تا 72 ساعت طول بکشد. نوزادان زیر دو سال یا کمتر ممکن است مجبور شوند در بیمارستان بستری شوند

واکسن آنفولانزا برای نوزادان

نوزادان بالای شش ماه لازم است هر ساله در آغاز فصل آنفولانزا واکسینه شوند. هنگام تزریق واکسن آنفولانزا برای نوزادان ، مهم است که والدین و همه مراقبان کودک نیز واکسینه شوند.

واکسن آنفولانزا در نوزادان

بهبودی از این بیماری چقدر طول می کشد؟

علائم آنفولانزا می تواند یک هفته طول بکشد ، اما در برخی موارد ، بهبودی کامل تا دو هفته طول می کشد.

پیشگیری :

واکسیناسیون نوزاد و رعایت نکات بهداشتی از جمله راه هایی است که می توانید از آنفولانزا جلوگیری کنید. اطمینان حاصل کنید که دست های کودک شما به طور مرتب با آب و صابون شسته می شود.

سعی کنید نوزاد خود را از افراد بیمار دور نگه دارید و مطمئن شوید که اسباب بازی ها و سطوح خانه را به طور مرتب ضد عفونی می کنید.

چگونه می توان نوزاد مبتلا به آنفولانزا را آرام نمود ؟

اولویت شما این است که اطمینان حاصل کنید که فرزند شما هنگام بیماری راحت است.استراحت کافی ضروری است ، بنابراین اجازه دهید کودک شما هر زمان که می خواهد چرت بزند بخوابد. از هیجان زیاد اجتناب کنید و از فعالیت های آرام اطمینان حاصل کنید.

به نوزاد خود مایعات زیاد بدهید تا از کم آبی بدن جلوگیری شود. سوپ ، آبگوشت ، آب میوه و سس سیب تنها برخی از چیزهایی است که به کودک شما ارائه می شود.

شما می توانید مسکن هایی مانند استامینوفن یا ایبوپروفن را برای کاهش تب پس از مشورت با پزشک به کودک خود بدهید. با آمادگی و داشتن اطلاعات کافی در مورد آنفولانزا و تأثیر آن بر نوزادان ، می توانید به راحتی کودک خود را به سلامت بازگردانید.

یادگیری و تشخیص علائم آنفولانزا ، ارائه درمان مناسب به کودک و انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از آنفولانزا می تواند در حفظ سلامتی کودک بسیار موثر باشد.

هر نوزاد تا آنجا که پیشرفت می کند متفاوت است و این اطلاعات فقط یک راهنما است و نمی تواند جایگزین توصیه های پزشک متخصص واجد شرایط شود.

شرکت مراقبتی پرستار آراد  با داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت و سال ها تجربه در امر ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل آمادگی دارد با کادری مجرب و متخصص به صورت شبانه روزی در خدمت همشهریان گرامی باشد.

کادر مجرب این مرکز در قالب پرستار سالمند ، پرستار بیمار و پرستار کودک همواره با در نظر گرفتن آخرین استانداردهای خدمات مراقبتی و پرستاری به ارائه خدمت پرداخته و آسایش و امنیت عزیزان شما را اولویت اصلی خویش قرار داده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر تنها کافی است که با کارشناسان این مرکز تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است با پزشک یا متخصص مربوطه مشورت کنید.
لطفا به این مقاله امتیار دهید.

2/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست