1. پرستار آراد
  2. مقالات
  3. گریه نوزاد در خواب چه دلایلی دارد
علل گریه نوزاد

گریه نوزاد در خواب چه دلایلی دارد

گریه نوزاد در خواب baby cries  یک مشکل نسبتا شایع در دوران نوزادی است که سبب ایجاد اختلال در خواب کودک و والدین او می شود.  دیدن آرام خوابیدن کودک صحنه ای است که بسیاری از والدین از آن لذت می برند. زیرا همه ما تصور می نماییم که یک فرشته کوچک را مشاهده می کنیم ، و سپس به این دلیل که در نهایت می توانیم از داشتن زمانی برای خود لذت ببریم.

دلایل گریه نوزاد
پس وقتی این وضعیت دست نیافتنی به نظر می رسد و در عوض شب های ما تماما پر از گریه و اشک نوزادمان می شود ، چه باید کرد؟ برای دانستن راه حل به خواندن این مقاله ادامه دهید! ما دلایلی را که مانع خواب راحت نوزاد می شود ، بیان نموده ایم .

دلایلی که باعث می شود نوزاد هنگام خواب گریه کند

دلایل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث گریه نوزاد در هنگام خواب شود. اینگونه کودک ناراحتی یا اضطراب خود را بیان می کند و باید قبل از اینکه به خواب بروند به آرامی در آغوش گرفته شود و احساس آرامش کند.

به طور کلی ، گریه نوزاد در خواب نشان دهنده نوزادی است که می ترسد یا مضطرب است. گریه می تواند به دلیل ترس شبانه یا کابوس رخ دهد.
وحشت شبانه در نوزادانی که بیش از 2 ماه سن دارند اتفاق می افتد و معمولاً در اوایل شب رخ می دهد. هنگام ترس از خواب ، نوزاد جیغ می کشد و وحشت زده به نظر می رسد و انگار والدین را نمی شناسد.

کودک استرس یا خستگی را به صورت گریه در خواب بروز می دهد . ترس های شبانه زمانی رایج است که کودک دوران سختی را پشت سر گذاشته است – مانند رفتن به خانه جدید ، والدین فوت شده یا جدا شده یا ورود خواهر یا برادر جدید .

هنگامی که کودک دچار اضطراب شبانه می شود ، مهم است که از بیدار شدن کودک خودداری کنید تنها کافی است که او را نوازش کنید و به او اطمینان دهید که در کنار او حضور دارید ، این رفتار باعث ایجاد اثر معکوس می شود.

گریه نوزاد در خواب
نوزاد به آرامی یاد می گیرد که ترس های خود را کنترل کند و بدون حضور مادر و پدر دوباره بخوابد!

در حالت دوم ، وقتی گریه ها در اواخر شب رخ می دهد ، احتمالاً کودک در حال دیدن یک کابوس است. کابوس ها معمولاً بین 12 تا 18 ماهگی شروع می شوند و از وحشت شبانه شدیدتر هستند.

با این حال ، نیازی به وحشت نیست! این امر در رشد فرزند شما ضروری است. اگر بیدار شد ، مهم است که او را در آغوش گرفته و به او اطمینان و آرامش دهید.

اما مانند ترس های شبانه ، از انجام کارهای زیاد خودداری کنید. نوزاد باید بیاموزد که بدون نیاز به طور منظم به والدین خود به تنهایی بخوابد!
می توانید از اتاق دیگری با فرزند خود صحبت کنید و او را متوجه حضور خود کنید . اگر کابوس بسیار شدید و استرس آور بود ، به اتاق کودک بروید ، اما از تماس فیزیکی زیاد خودداری کنید حتی اگر برای شما سخت باشد!

تنها یک قانون باید رعایت شود: لازم است از این که فرزندتان بیدار شدن را با پیامدهای خوشایند یا مثبت مرتبط کند ، اجتناب کنید.
اگر این اتفاق بیفتد ، نوزادان بیشتر و بیشتر بیدار می شوند. دلایل دیگر ممکن است باعث گریه نوزادان هنگام خواب شود – گرسنگی ، هضم ضعیف ، سرماخوردگی یا برخی ناراحتی های دیگر.

چگونه از گریه در خواب جلوگیری کنیم: اهمیت روال قبل از خواب

احتمالاً این موضوع را از قبل می دانید اما اطمینان بخشیدن به نوزاد هنگام گریه کردن و ایجاد وابستگی به خواب بسیار دشوار است.
این بدان معناست که کودک حضور شما را با خوابیدن مجدد مرتبط می کند. بنابراین ، جلوگیری از این بیداری ها از قبل بسیار مهم است.

برای انجام این کار ، هیچ چیز مهم تر از ایجاد یک روال دلپذیر هنگام خواب نیست! باید ریتمی را برای خواب ایجاد کنید که به تدریج کودک را آرام می کند تا جایی که ممکن است از بروز وحشت شبانه و کابوس های شب جلوگیری شود.

گریه نوزاد و اضطراب

برای اینکه روال خواب قبل از خواب موثر باشد ، مهم است که ثابت قدم باشید و فرزند خود را هر شب تقریباً در همان ساعت بخوابانید.
از این لحظه برای گذراندن یک لحظه دلپذیر در کنار یکدیگر استفاده کنید. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی ، می توانید یک آهنگ بخوانید ، یک داستان بگویید ، یک کتاب بخوانید یا به آرامی معده کودک را ماساژ دهید.

مهم است که به فرزند خود توضیح دهید که در طول شب ، زمان آن فرا رسیده است که همه به تنهایی استراحت کنند تا فردا روزش دلپذیری را در کنار هم بگذرانند.

نکات مهم برای داشتن یک خواب راحت!

علاوه بر روال قبل از خواب ، نکاتی نیز وجود دارد که به کودک کمک می کند تا راحت بخوابد:

ابتدا دمای محیط اتاق را بررسی کنید! درجه حرارت باید بین 18 تا 22 درجه سانتی گراد باشد. برای این منظور می توانید از یک دماسنج در اتاق خواب کودک استفاده کنید که دمای اتاق را هر شب ضبط می کند.

هوای اتاق مهم است – هر روز پنجره ها را باز کنید تا هوای تازه وارد شود

از یک تشک مناسب و سفت متناسب با پشت نوزاد استفاده کنید.

اطمینان حاصل کنید که کودک زیاد عرق نمی کند. پارچه تشک باید تطبیق داده شود و مهم است که در کودکان خردسال از پتو و لحاف اجتناب شود. در عوض می توانید از کیسه خواب و لباس خواب استفاده کنید.

از اسباب بازی های بزرگ و زیاد که می تواند نوزاد را در شب بیدار کند ، اجتناب کنید.

 

درمان گریه نوزاد
مهمتر از همه ، نوزاد را در اولین گریه اش بیدار نکنید. ممکن است آنها در حالی که هنوز در خواب هستند گریه کنند. می توانید به او نگاهی بیندازید تا اگر دوباره خوابید او را جابه جا نکنید .

سرانجام ، اگر نوزاد بیدار است ، می توانید او را سریع آرام کنید ، اما به هر قیمتی از بلند کردن او از تخت خودداری کنید. بیدار شدن از خواب شبانه نباید به عنوان چیزی مثبت یا خوشایند تلقی شود!

شرکت مراقبتی پرستار آراد  با داشتن سال ها تجربه ارزشمند در ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل آمادگی دارد به صورت شبانه روزی به همشهریان گرامی ارائه خدمت نماید.

کادر متخصص و آموزش دیده این مرکز در قالب پرستار کودک ، پرستار سالمند و پرستار بیمار با اندوختن تجارب ارزشمند در طی سال ها خدمت رسانی همواره آماده حضور در کنار شما عزیزان می باشد.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است با پزشک یا متخصص مربوطه مشورت کنید.
لطفا به این مقاله امتیار دهید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست